Maybelline Clear Smooth Pressed Powder 01 Light

Monday, February 02, 2015 Karlina 12 Comments


Dear All, tidak terasa udah masuk ke bulan Februari. Karena kesibukanku di kantor akhir-akhir ini aku tidak sempat update blog bahkan tidak sempat balas komentar. He he

So now, I want to share a review about a pressed powder. This ia a product from Maybelline, not a new product but I just tried this product. 



I choose Light shade, the price is Rp 31.200. As you can see on the packaging/box, they said that this pressed powder has benefits such as : Shine/Oil free, Won't clog pores, Fragrance free, Natural finish and Gentle on skin.


Aplikator atau sponge bawaan dari produk ini cukup untuk saya, walau memang ada beberapa yang berpendapat sponge ini kurang mumpuni. He he 

PROS
Have great shades and doesn't cause breakouts. Small, travel friendly and affordable. Smooth and light. Oil free and fragrance free. Quite good coverage and works with liquid foundation.

CONS
Doesn't last and the sponge not so good.

RATING ❤❤❤❤❤❤❤❤♡♡ (8/10)

The main point for me is this powder doesn't cause breakouts. I love it and will definitely repurchase after finishing my current one. :)

12 comments:

  1. wow! you looked so good by just using this press powder! I can't never wear pressed powder alone! it going to look cakey on me no matter how little I put on. >_<

    babysoulz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ieyra .. Yes, it looks good on me, but for better result we should use BB cream or foundation before .. :)

      Delete
  2. Aku pernah pake ini, bedak dari jaman sekolah hehe, tapi waktu itu bikin aku breakout huhu sedih. Tapi efe brighteningnya dapet banget ya :D nice review Karlina!

    thesillycici.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduh sayangnya ya malah breakout, memang begitulah kosmetik sebagian orang bisa cocok dan sebagian engga' .. :) Iya dapet banget .. Thank you Api ..

      Delete
  3. Great result :D

    http://putrivalentinalim.blogspot.com/2015/02/everbest.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, that's correct .. Thanks Putri .. ^^

      Delete
  4. ah ini...
    bedak jaman aku kuliah dulu..hehe.
    dulu pernah beli tapi entah kenapa di aku shade nya ga ada yang pas, kebanyakan keputihan :(.

    anyway it's look good on you :).

    htt://kireinoclouds2.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he, jaman kuliah ^^ Sayangnya ya ..

      Thanks dear ^^

      Delete
  5. aku juga suka nih pake yang ini.
    disamping harganya murah meriah juga bagus :D

    ReplyDelete
  6. untuk umur 18 tahun ini cocok ga ya kak kira-kira ? hehehe :)


    www.bluecattalksbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menurutku cocok aja, karena ini pressed powder biasa, formulanya juga ngga berat :) Ngga seperti bedak two-way-cake :)

      Delete