Burberry Classic For Women Eau De Parfum

Friday, August 05, 2016 Karlina 4 Comments

This is the second time I review about fragrance or perfume. Usually I forget to review my perfume so even though this perfume is not in full condition, I still want to try to make a review. Not a new release though, this perfume is classic ones from Burberry for women, made in Paris.

Hampir semua orang sudah tahu brand ini ya. Tapi ini baru kali pertama aku mencoba parfum dari brand ini. Pada dasarnya aku ngga terlalu ambil pusing soal kesukaanku untuk parfum. Asal ngga sengak wanginya, aku suka aja. 



Price : Harga Rp 800.000 (tapi di Indonesia dan online store Indonesia harga bisa beragam). I see different prices on online stores in Indonesia but it's USD 90 on ULTA

Burberry Eau de Parfum Spray is distinguished by its sexy base note, which is composed of sandalwood, amber, cedarwood, and musk to give it its soft, sensual appeal. The top notes of peach and apricot bring out the fragrance's femininity, and a tone which can only be described as exotic. [source]

Ingredients : SD Alcohol 39-C, Fragrance, Water, Benzophenone-2, FD&C Yellow No. 5, FD&C Red No. 4, D&C Red No. 33, FD&C Blue No. 1.



I've wear it for 2 months, I think it's really classic, light and not too sweet. When first applied there is hardly any scent at all, it is discreet as to be almost non-existent. Then subtly, it begins to build into nice blend. This perfume is well worth a try.

Intinya pantas untuk dicoba, wanginya ngga terlalu sengak. Cocok untuk dipake kerja, tapi untuk hari - hari juga cocok. Kisaran umur 23 keatas cocok laa pakai ini menurutku. Tapi tergantung selera ya.

PROS
Timeless, beautiful, special and classic. Good longevity.

CONS
Little bit expensive.

RATING ❤❤❤❤❤❤❤♡♡♡  (7/10)

4 comments:

  1. Ada sodara perempuan yang pake ini, enak tapi memang ngga terlalu tajam wanginya. Nice review.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya bener banget, wanginya mmg ngga terlalu tajam tp oke lah ^^ buat yang ga suka wangi tajam, bisa pilih ini. Thanks ^^

      Delete
  2. whoaaa burberry emg enyak enyak ya mbak baunya, aku waktu itu smpt sih nyoba testerny doang tp hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya, lumayan enyak enyak hehe kagak ngapa, ngetes ngetes namanya kepo kan ya hihi daripada kebeli terus ga suka

      Delete